Word vrijwilliger

Altijd al deel willen uitmaken van Team Sportworx tijdens een van onze vele evenementen? Dat kan, we kunnen jouw hulp goed gebruiken om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken, zowel voor de bezoekers als de spelers.

Vrijwilliger worden kan momenteel bij deze events

Queen & King of the Court Hamburg

Op een evenementendag heb je als vrijwilliger de kans om een ​​belangrijke rol te spelen, of het nu als ticketscanner is, binnen de catering, of op het veld waar je verantwoordelijk bent voor de preparatie van het speelveld, direct naast de absolute top in het beachvolleybal. Bovendien heb jij de mogelijkheid voor het vervoeren van spelers tussen het hotel, het hoofdveld en trainingslocaties van het evenement. Uiteraard mag jij zelf kiezen welke rol jou het meeste aanspreekt!

Betcity Eredivisie Beach Tour

Tijdens deze nationale tour door heel Nederland kan jij verantwoordelijk zijn voor het tellen van de wedstrijden (kennis van volleybal is een pré), de preparatie van het speelveld of als ballenroller als rechterhand van de spelers. Bovendien heb jij de mogelijkheid voor het vervoeren van spelers tussen het hoofd- en de bijvelden.